marți, 7 august 2012

Lungul drum catre infinit...




    Pleci incarcat de amintiri ce-ti fac viata mizerabila. Pleci cu ganduri noi pentru viitor,pleci cu ganduri care te fac puternic si zambesti pentru ca ti-ai dat seama ca nu esti ca ei.Ti-ai dat seama ca atunci ai fost asa cum ai vrut si au incercat sa te schimbe, ti-ai dat seama ca acum esti trist pentru ca nu te-au apreciat asa cum ai fost si te gandesti ca nu vei mai da nimanui sansa sa incerce sa te schimbe. Schimbarea vine din tine,pot incerca sa te schimbe, dar fara voia ta nu vor reusi nicicand.Te-ntrebi de ce te mai gandesti la trecut,te-ntrebi de ce e asa de important pentru tine.Iti amintesti de toate acele imbratisari,de toate acele zambete care iti inseninau ziua, te gandesti ca i-ai iubit si ca te-au dezamagit.Esti socat.Degeaba,te asteptai doar,dar sperai ca socul sa nu fie asa puternic.Capu' sus!Toate trec si intotdeauna vin altele noi.Alte chipuri care-ti bucura privirea,alti prieteni care te fascineaza prin dezinvoltura si simtul umorului pe care il stapanesc.Vin altii si altele cu bune si rele. Asta-i viata!Nimeni si nimic nu o poate schimba.Omul nu poate fi schimbat iar chestia asta te revolta pentru ca vezi speranta din ei,dar nu si ambitia.
  Azi e ziua cand TU trebuie sa pui punct acestor chestii si sa continui sa mergi pe drumul tau.E clar ca alaturi de ei nu vezi luminita de la capatul tunelului.E clar ca trag de tine pentru a te tine pe loc si pentru a nu te lasa sa dai frau ideilor care zac in interiorul tau. Iti oferi aceasta sansa,meriti sansa asta.
  De azi nu mai dai doi bani pe cei care te critica cand ar trebui sa te incurajeze,pe cei care iti insufla rautate, pe cei care vor sa te faca sa devii ca ei.Esti prea bun pentru asta.
  Azi dau uitarii tot.Teoretic,practic inca pastrezi aceste antichitati in cele mai ascunse celule ale sufletului tau. Nu poti uita tot,nu ai cum sa uiti tot.
 Azi spui "Adio" la tot ce insemna candva vechiul tu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu