sâmbătă, 10 mai 2014

O singura persoana!

    Se spune ca e usor sa te indragostesti,dar e greu sa ramai indragostit, mai ales ca majoritatea cred ca o iubire nu poate dura mai mult de 3 ani,restul timpului petrecut impreuna fiind doar urmarile celor 3 ani de iubire. E greu sa iti pastrezi sentimentele si mai ales cand traiesti inconjurat de scandaluri amoroase la orice pas. E dificil sa-ti creezi o portita de iesire din aceasta lume ce te acapareaza si sa-ti traiesti iubirea cand nu ai timp sa faci altceva decat munca pe care,practic,esti silit sa o faci. Cum sa reusesti sa te mai gandesti si la iubire cand toate gandurile tale sunt indreptate spre serviciu. Acel serviciu care nu-ti da deloc pace,nelasandu-te sa te bucuri de putinele momente frumoase din viata ta. Te distrezi, dormi cateva ore,suficient incat sa o poti lua de la capat a doua zi,muncesti si poate reusesti sa-ti faci putin timp si pentru tine. Profiti la maximum de acele momente rare care ti se ofera alaturi de ea si ai vrea sa fie infinite,dar intotdeauna va aparea ceva si va trebui sa pleci si sa o lasi singura,dormind frumos pe patul tau. Ea stie ca trebuie sa pleci si te lasa fara sa-ti spuna vreun cuvant stiind cat de greu iti va fi daca va vorbi. Mangaie urmele lasate de tine in pat si inchide ochii si zambeste. Ai fost acolo si asta e tot ce conteaza. Ai imbratisat-o,ai sarutat-o, ai mangaiat-o, ai fost langa ea. Spera, plange,zambeste, isi imagineaza propria ei lume din care apartii si tu. Tu si ea, singurele personaje, singurele mistere ale voastre. Ai vrea sa-i citesti gandurile, ai vrea sa stii la ce se gandeste ori de cate ori este cu tine,ori de cate ori zambeste privindu-te. Cu siguranta in mintea ei zac multe mistere,dar poate ii este prea teama sa ti le dezvaluie,nestiind cum vei reactiona. 
Te tine continuu de mana si paseste pe urmele pasilor tai siguri.Stie ca nu ai duce-o nicaieri unde i-ar fi rau, stie ca tu vei fi acolo cand ea va avea nevoie. 
Sunteti "o persoana", completarile vin si dintr-o parte si din alta cladindu-va astfel un traseu bine conturat spre ceva nou. Nu stiti incotro va indreptati,dar nu vrea sa afle.Prezentul e prezent si e frumos cu fiecare clipa a sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu